You've found us, let's do IT together

 

Staffing van IT profielen

DE IDEALE MATCH…
Procarus heeft een uitgebreide netwerk van IT-specialisten die ingezet kunnen worden op een breed scala van opdrachten. We streven naar een optimale match tussen onze medewerker en uw vraag. Dit gaat verder dan enkel afstemmen van de technische competenties. Ook persoonlijkheid en ingesteldheid van onze kandidaat moeten passen bij de klant.

GRONDIGE VOORSELECTIE…
Met een grondige voorselectie van kandidaten proberen we tijd te winnen aan het begin van het rekruteringsproces. Op die manier vermijden we tijdverlies van klant, medewerker en onszelf in het verdere verloop.

De klant moet er op kunnen vertrouwen dat voorgestelde profielen minstens de moeite waard zijn om grondig te overwegen. Elke kandidaat die we voorstellen, willen we zonder blozende kaken op interview kunnen sturen.

DE INHOUD…
Procarus biedt profielen aan in de meest diverse takken van het IT spectrum. Voor elke aanvraag kijken we zorgvuldig of we iets te bieden hebben. Toch zijn er twee hoofddomeinen waar we traditioneel heel sterk staan: Business Intelligence en Database Administratie.

BUSINESS INTELLIGENCE:
Onze analisten en software-ontwikkelaars zijn stuk voor stuk mensen die hun sporen verdiend hebben op verschillende andere projecten: groot en klein, complex en eenvoudig, lang en kort … Ze zijn het gewoon om in te stappen in een team en op korte termijn volledig operationeel mee te draaien, met oog voor de deliverables en deadlines.

Bovendien hebben we in ons team enkele specialisten in het optimaliseren van bestaande processen van ETL en rapportering. Uit ervaring weten we dat functionaliteiten opleveren voor velen geen probleem is, maar om het daarenboven ook nog efficiënt te maken, blijkt een totaal andere uitdaging.

DATABASE ADMINISTRATIE:
Procarus beschikt over een groot team database administrators. Op vragen rond Oracle, SQL-Server of Sybase zijn we het antwoord zelden schuldig. Door deze groep flexibel en dynamisch in te zetten kunnen we naargelang het probleem een brede horizon aan behoeften vervullen: Architectuur vraagstukken, dagelijks beheer, setup en migraties, data modellering, database en SQL-code optimalisaties, … Voor alle taken schuiven we de juiste persoon naar voor, met de nodige referenties op zak.

 

Hebt u concrete vragen? Contacteer ons: it.services@procarus.be.